Välkommen att kontakta oss för mer information 08-695 05 10

 

 

 

 

• Läs mer »

Aktuella regler gällande fastighetsboxar 

 

 • Läs mer »

Vår utställning

 

 

 

Forum för fastighetsboxar  |  Reportage  |  Visningar 

 

Essingefastighetsboxar nyheter

  

071115 Kommer vi att inviga vår utställning, med ett stort utbud av fastighetsboxar och säkerhetsdörrar. Ni är välkomna mellan 10.00- 21.00 då vi även bjuder på mat och dryck.

                                                                                                                      

070912 På mångas önskemål har vi nu utökat vårt sortiment, vi säljer nu även säkerhetsdörrar. En stor fördel med fastighetsboxarna är att kunna lägga igen brevinkastet, därför väljer många att samtidigt byta ut gamla dörrarna mot säkerhetsdörrar utan brevinkast. Vi har valt att sälja Swedoors dörrar som är en av Europas mest sålda dörrar. Swedoor har ett väldigt stort utbud av säkerhetsdörrar med en vacker utsida av äkta träkvalité.

 

070000 Assa Abloy och Essinge fastighetsboxar har påbörjat ett samarbete för att få fram ett el-lås till fastighetsboxarna. I stället för att använda nycklar till boxarna så är tanken att man skall kunna använda en så kallad plast tags. Vid borttappade nycklar och nyinflyttade hyresgäster behövs inga dyrbara låsbyten, man gör endast en omkodning i datorn.

                                                                                                                                                

070000 Nu har vi tillsammans med Assa Abloy tagit fram el-låset till boxar.  Låset skall nu först testas hos Assa innan det går till försäljning, men du kan redan nu se det första låset på Essinge fastighetsboxars utställning. Försäljning av el-låsen beräknas kunna starta i september.

080820 Essinge fastighetsboxar har nu sålt dom första el-låsen. Kunden är Brf. Bågen på söder i Stockholm med 303 lägenheter, montering beräknas ske under oktober månad.

080000 Nu ärförsta el-låsen monterade på Brf. Bågen, efter en noggrann test hos Assa med över 50.000 öppningar och stängningar fungerar låset perfekt.

080515 Essinge fastighetsboxar har tagit fram ett så kallat Essingebleck som innebär att man tar bort det gamla brevinkastet och monterar igen hålet i dörren med ett Essingebleck av trä, mässing, aluminium eller rosfritt. På så sätt slipper man buller, drag, lukt och får ett bättre skydd mot brand och inbrott. Inbrottsskyddet går givetvis inte att jämföras mot en säkerhetsdörr. Man har även möjlighet att gravera in Välkommen eller namn etc.

080605 Förstabeställningen av Essingebleck. Peab byter ut gamla dörrar till säkerhetsdörrar på objekt Tallbacken i Rinkeby. Till dom 67 lägenheter som redan har säkerhetsdörrar sedan tidigare har man valt att montera Essingebleck i rosfritt.

081013 Nu är ett nytt skåp framtaget för trånga utrymmen på bredd och höjd. Skåpet mäter endast 694 mm på bredden med ett dubbelskåp och det finns möjlighet med ända upp till 8 fack på höjden. Skåpet heter Kompakt och tillverkas av Stansefabrikken.

081008 Nu har vi även ställt ut lite produkter hos Forum för fastighetsboxars showroom i Kristineberg.

081010 Nu finns en fällsits framtagen för montage i entréer. Fällsitsen är gjord av Ek.

 

 

 

 

 

 

 

Vi kommer ut till Er och går igenom entréernas förutsättning, och tar fram olika förslag till Er. Tillsammans arbetar vi fram bästa lösningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom gärna förbi vår utställning på Stora Essingen i Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka här för vägbeskrivning.

 

 

 

Essingefastighetsboxar  |  Essingestråket 15  |  112 66 Stockholm   |   Tele:08-695 05 10    |   e-mail: info@essingefastighetsboxar.se